Novigrad

Nekada poznat kao Neapolis, Civitas Nova i Castellum Novas, a koji je ujedno bio i sjedište biskupa, istarski Novigrad je bio i ostao blago hrvatskog Mediterana kojeg mnogobrojni domaći i strani turisti posjećuju tijekom cijele godine.

Ljupke, borovima ovjenčane šetnice oplemenjene zvukovima valova te zrak prepun opojnih mirisa vegetacije savršeno se nadopunjuju živahnim gradskim uličicama prepunim odličnih restorana i autohtonih trgovina te čine vaš odmor punim ugodnih sadržaja.

Prikaži slike
Prikaži slike
Prikaži slike
Prikaži slike
Prikaži slike
Prikaži slike

Otkrijte ovo mjesto idealno za vaš odmor u Hrvatskoj te se osobno upoznajte s pričom grada Novigrada koja seže daleko u prošlost, a zanimljivi dokazi tomu ogledaju se u starogradskim zidinama i rimskim iskopinama u okolici grada.

Sobe

Sobe

Kompletna ponuda smještaja luksuznog, obiteljskog hotela Cittar dočekuje vas bez zadrške u ljepoti i eleganciji, s tehnologijom koja čini vaš odmor opuštajućim od trena dolaska. Novi dio ovog obiteljskog hotela uz vrhunski smještaj nudi i nezaboravne trenutke opuštanja u čarobnom wellness&beauty centru.

Otkrijte sada!
Tennis Centar

Tennis Centar

Novigrad je zbog svoje izuzetno blage mediteranske klime u mogućnosti ljubiteljima tenisa pružiti užitak igre kroz cijelu godinu. Četiri izvrsno održavana terena tik do mora i u svježini borove šume nalaze se na 1 km udaljenosti od hotela.

Otkrijte sada!
Wellness & Beauty

Wellness & Beauty

Novouređeni dio obiteljskog hotela Cittar obogaćen je oazom za vrhunske wellness & beauty tretmane uz raskošan dizajn prostora te luksuz jacuzzija i unutarnjeg bazena, koji će preporoditi vaš duh i tijelo.

Otkrijte sada!